Jaguar trekt het doek van de nagelnieuwe XF. En hoe!

Op een speciaal evenement in Londen (where else!) heeft Jaguar vanavond het doek getrokken van de gloednieuwe XF. Op bloedstollende wijze liet het iconische merk hun kersverse 5-serie concurrent ‘koorddansen’ over twee, vier centimeter dikke staalkabels. En oja, alsof dat nog niet bijzonder genoeg was, vond dit ook nog eens plaats op een hoogte van dik tachtig meter!

Het evenement vond exact één week voor de definitieve onthulling op de New York Autoshow plaats. Informatie voor wat betreft de techniek moeten we je dan ook schuldig blijven, maar één ding is in ieder geval zeker. Chef design, Ian Callum heeft wederom voor Jaguar een pareltje neergezet.

Autoconsument-new-jaguar-xf-2015 (2)

Autoconsument-new-jaguar-xf-2015 (5)

Autoconsument-new-jaguar-xf-2015 (4)

Autoconsument-new-jaguar-xf-2015 (3)

Autoconsument-new-jaguar-xf-2015 (1)

Autoconsument-new-jaguar-xf-2015 (7)

Autoconsument-new-jaguar-xf-2015 (8)

Autoconsument-new-jaguar-xf-2015 (9)


Bekijk andere auto's met Nieuws